Danseinstruktører

Mød Danseinstruktørerne ved

Helles Danseinstitut

Professionelle Danseinstruktører til alle lektioner

Helle Pedersen

Helle er danseinstruktør ved sin egen danseskole. Hvert skridt hendes dansere tager, bringer varme helt ind i hjertet, da Helle lever og ånder for dansen og den glæde, den spreder hos folk – om de har prøvet det før, eller det er det første trin, på deres partners tå.

Helle underviser i flere forskellige stilarter. Hun gør det med et smil på læben, samtidigt med, hun bringer den stolte og smukke dansedisciplin helt ind i sine danseres sind og krop.

Jacqueline

Blandet Dans

Jacqueline startede som 1,5 årige til dans. Hun har efterfølgende danset sportsdans Standard/Latin, Klassisk ballet, Rock'n Roll, HipHop, Showdance & Contemporary. Jacqueline har bl.a. vundet flere Danmarksmesterskaber, samt deltaget til Euromesterskaberne. Hun har været hjælpetræner igennem flere år, og har derfor en stor erfaring med undervisning. Hun har haft deltaget i mange forskellige modeshows, sportsgalla & X-Factor. Hun har koreograferet til mange shows samt det store afdansningsbals show. Jacqueline har en smittende glæde til eleverne i hendes undervisning.

Emilie Baden

Dans

Mere info kommer

Mathilde Andersen

Dans

Mere info kommer

Emma Ciubotaru

Dans

Mere info kommer

D Loi Spkz Nguyen

Dans

Mere info kommer

Reetroy

Dans

Mere info kommer

Trine

Hip Hop

Hip Hop konkurrenceholdene junior bliver under ledelse af Trine Starup. Trine er 25 år gammel og har danset siden hun var 6 på eliteplan. 

Konkurrenceholdene bliver under ledelse af Trine Starup. Trine er 25 år gammel og har danset siden hun var 6 på eliteplan. Hun har konkurreret i Danmark og udlandet.

Trine har mange mesterskaber bag sig. Jysk/fynskmesterskab Danmarksmesterskab, europamesterskab og verdensmesterskab. Har været Danmarksmester og jysk/fynsk mester været i top 20 i Europa/verden

Berit Kjærulff

Ballet

Jeg hedder Berit Kjærulff og danser klassisk ballet. Jeg har danset siden jeg var 7 år gammel og har været hjælpetræner i flere år. For mig er det vigtigt, at ballet er for alle. Det giver både glæde ved at danse sammen og giver danseren en dannelse, som rækker ud over træningslokalet. Her i blandt ligges der i timerne vægt på, at dygtiggøre og se den enkeltes udvikling, så danseren derved rykker sig personligt og dansemæssigt.

Anna Kathrine Hald

Blandet Dans

Anna Kathrine startede til dans som 5 årig. Hun har igennem årene danset stilarterne Disco, Showdance, Standard/Latin, Hiphop/Girly, Hiphop og Contemporary.  Anna Kathrine har deltaget i en række turneringer og har her i blandt vundet DM. Herudover har hun taget enkelttimer ved forskellige kendte navne indenfor Hiphop/Girly Hiphop.  Anna Kathrine's ønske for timerne er at skabe et rum for læring, forbedring og glæde blandt eleverne.

Nina

Disco

Nina har danset siden hun var 3 år gammel, alt fra standard/latin, disco, hip hop, heels, ballet til moderne er det blevet til gennem tiden.

Hendes fokus blev dog hurtigt disco. Her har hun blandt andet været dansk- og jyskmester flere gange, samt været udvalgt til at repræsentere Danmark ved Europa- og Verdensmesterskaberne med resultater i den gode ende; blandt andet nummer 3 ved VM ned sit formationshold.

Efter at have lagt konkurrenceverdenen på hylden har hun undervist børn og unge i forskellige stilarter på flere forskellige danseskoler. Derudover har hun medvirket i programmet "Vis hvad du kan" samt koreograferet konkurrencedanse til danselærer og undervist på kongresser/workshops i disco.

Af og til har hun også været dommer, blandt andet til DM i Disco hos PDD. Selv danser hun også stadig, dog mere rolige dansegenre såsom hip hop og contemporary. Hun har danset 5 gange ugentligt, i 2 måneder i Spanien og vendte tilbage bl.a. for at undervise hos Helles Danseinstitut igen.

Louise

Showdance, VMD

Jeg hedder Louise Heise Jørgensen og er 27 år. Jeg har danset siden jeg var 6 år gammel.
I gennem årene har jeg danset Jazzballet, Showdance, Modern samt Standard/Latin. Dans for mig er noget, der genererer livsglæde, ungdommelig og forfriskende energi i hverdagen, den bedste medicin til at "clear-the-mind".

Nysgerrig på stilarterne?

Det kan være overvældende og uoverskueligt at vælge, hvilken stilart indenfor dans, man ønsker at gå til.

Vi har derfor lavet en god oversigt over de forskellige stilarter.