Børnedans

Lær Børnedans

Lær Børnedans, 3-9 år:

Lær børnedans med de kendte sange fra MGP/Ramasjang/Mini Disco.

Hos Helles Danseinstitut fornyer vi vores sjove danseserier hver sæson! Børnene lærer små sjove og seje serier, hvor de lærer at blive mere kropsbevidste og lytte til musikken.

Vi kommer igennem de traditionelle børnedanse og andre dansenyheder er på programmet. Vi har således en fin kombination af børnedanse for de små dansebørn, som styrker motorikken og øger deres rytmeforståelse.

Lær Hip Hop og Disco, 7-11 år:

Lær børnedans for de lidt større gennem Showdance: Hip Hop og Disco.

Kom og hav det sjovt og lær de sejeste moves! På Showdance holdene for børn og unge, vil du lære basic trin indenfor både Hip Hop og Disco, som bliver sammensat til en koreografi.

Alle er velkommen på holdet, uanset om du har danset før eller ej.

Er Børnedans noget for dit barn?

Så gå til vores bookingsystem og tilmeld dit barn et af vores dejlige børnehold.

Lær at danse Børnedans

Har du set Motor Mille danse? Hvad med børnene på scenen til MGP?

Lær børnedans sammen med Helle og hendes team, hvor vi blander alle mulige sjove og seje trin sammen, til forskellige koreografier, som vi viser frem til mor, far og bedsteforældre til forskellige hyggelige events, hvor gæster er velkommen.

Mit barn tør ikke danse alene

Vores søde instruktører tager altid personlig tid til børnene på holdene, specielt når de er lidt ekstra nervøse. Derfor har vi flere søde piger og drenge med, til at hjælpe. Det gør også undervisningen nemmere, når et barn gerne vil holde i hånd, mens alle andre kan danse videre.

Børnedans for de mindste

Børnene lærer rytme, og styrker deres motorik gennem dans til musik med vejledning fra unge og voksne hos Helles Danseinstitut.

Børnedans for de lidt større

Med Showdance lærer dine lidt større børn, hvordan man med nogle seje hip hop og disco dansetrin kan danse fede koreografier i en gruppe og alene.

Hvad hedder forskellige dansetrin i børnedans?

Hip Hop og Disco har mange spændende trin, og nogen af dem navngiver vi selv, sammen med børnene i børnedans, så det er lettere at huske.

Danseinstruktører

Helles Danseinstitut er stolt over at kunne præsentere mange dygtige dansere på sit danseinstruktørhold. Du kan læse mere om alle Helles Danseinstitut danseinstruktørerne her.

Danse Program

Se danseskolens program for danseundervisning hos Helles Danseinstitut. Her kan du se hvilke dage og tidspunkter, de forskellige hold træner.