Kontakt

Kontakt

Helles Danseinstitut

Danseundervisning i Herning

Kontakt Helle Pedersen direkte

Stil et spørgsmål eller book dine private dansetimer.

  Helle Pedersen, Ejer og Danseinstruktør

  Tlf.: 53 38 48 60

  Ring man-fre:
  11:00-13:00

  pardans herning

  Ofte stillede spørgsmål

  Kan vi lære brudevals?

  Helles Dansesinstitut tilbyder enkelttimer, hvor voksne nybegyndere og let øvede, kan lære alt fra brudevals til cha-cha-cha efter eget ønske. Så kontakt os, og lær at danse brudevals.

  Hvor ligger Danseskolen?

  Helles Danseinstitut er flyttet fra Thrigesvej, til Absalonsvej 2. 1.sal.  Nu kan I finde vores danseskole i Herning lige ovenpå Maxi Zoo. Indgangen er ved brandtrappen for enden af bygningen.

  mgp børnedans

  Hvor kan man gå til børnedans i Ikast, Brande eller Herning?

  Gå til børnedans i Herning hos Helles Danseinstitut. Lær at danse hiphop, lær at danse showdance og meget andet. Vi har danseundervisning i børnedans i flere forskellige stilarter. De mindste starter med at gå til MGP børnedans, for at lære at dans er sjovt.

  breakdance herning

  Hvilke sko skal man have på til dans?

  Du kan have de sko på, du har lyst til, når du kommer til dans hos os. Det skal bare være rene indendørssko. Vi foreslår, du snakker med den instruktør, der er på jeres dansehold, om dansesko til netop den stilart du er meldt til.

  pardans herning

  Kan vi holde polterabend hos jer?

  Hvis I skal ind os have en enkelt holdtime hos Helles Danseinstitut i forbindelse med jeres polterabend, skal I kontakte os på forhånd med hensyn til pris og stilart I ønsker at melde jer til. Vi kræver, I møder op i ædru tilstand og har rene sko på i danselokalet.

  Danseinstruktører

  Helles Danseinstitut er stolt over at kunne præsentere mange dygtige dansere på sit danseinstruktørhold. Du kan læse mere om alle Helles Danseinstitut danseinstruktørerne her.

  breakdance herning

  Danse Stilarter

  Hos Helles Danseinstitut har vi en god variation af forskellige danse stilarter, som I kan melde jer til. Du er velkommen om du kommer alene, med en partner eller med en hel flok af dine venner.