Breakdance

Lær Breakdance

I Breakdance l er der fokus på at lære de basale trin og tricks indenfor breakdance. Her lærer man at lave: freezes, footwork, toprock og teknik til powermoves.

Breakdance ll er for dem, der har lært de basale trin og tricks og er klar til at blive udfordret i at sammensætte de forskellige elementer, man har lært.

Er Breakdance noget for dig?

Så gå til vores bookingsystem og tilmeld dig eller dit barn et af vores seje breakdance-hold.

Lær at danse Breakdance

Er du vild med breakdance og ønsker du at lære nogle stærke moves?

Så er Breakdance måske noget for dig.

Ved breakdance lærer du basale teknikker og trin indtil din krop er styrket nok, til at gå i gang med de fedeste power moves.

Jeg tør ikke danse alene

Vores instruktører er her for at tage imod dig, og du kommer på et hold med mange andre søde unge mennesker, med samme interesser som dig.

Vi gør alle rammerne omkring dig, så trygge som muligt, så kom og giv det en chance!

Du kan altid prøve en gratis dansetime. Bare kontakt Helle og hør mere.

Breakdance for 8 år og derover

At lære breakdance kræver en vis styrker i kroppen. Derfor anbefaler vi, at børnene først starter, når de er 8 år. Indtil da, vil vi foreslå at de starter på et af vores Hip Hop eller Disco hold, da barnet bliver vænnet til at danse til musik og derved bliver styrket i både muskler, rytme og motorik.

Lær Breakdance som en pro

Lær breakdance med et hold, der passer til dit niveau, når du er blevet stærk nok og du har styr på de basale trin og tricks.

Hvad hedder forskellige dansetrin i Breakdance?

Der er rigtig meget freestyle i Breakdance, da det er fra hip hop kulturen, der opstod i New York i 1970’erne. Dansen handler meget om at udtrykke sig selv og sine meninger – ligesom mange andre danse.

Men breakdance var en dans som opstod, da folk begyndte at lave dansetrin mens DJ’en holdt pauser i musikken, og man skulle underholde sig selv.

Breakdance deles op i:

Danseinstruktører

Helles Danseinstitut er stolt over at kunne præsentere mange dygtige dansere på sit danseinstruktørhold. Du kan læse mere om alle Helles Danseinstitut danseinstruktørerne her.

Danse Program

Se danseskolens program for danseundervisning hos Helles Danseinstitut. Her kan du se hvilke dage og tidspunkter, de forskellige hold træner.