Showdance

Lær Showdance

På showdance holdene danser vi små show – og jazzserier og giver gennem lettere teknikøvelser, en fornemmelse for kroppen og dens muligheder. Der danses til nogle af de nyeste og fedeste hits!

Der bliver arbejdet på seje dansetrin samt udstråling og godt humør i undervisningen. På disse hold er der mulighed for at deltage i turneringer, hvis dette er ønsket.

Er Showdance noget for dig?

Så gå til vores bookingsystem og tilmeld dig et af vores hold.

Lær at danse Showdance

Elsker du make-up, kostumer og rekvisitter?

Ved Showdance kombineres danseglæden fra forskellige danse stilarter i spændende koreografier, hvor vi i fællesskab fortæller små historier gennem dansen.

Turneringer i Showdance 2019

Showdance for børn

På Børnedansholdene, lærer børnene allerede fra små af, hvordan det føles, at vise små danseserier frem. Start derfor på et børnehold, hvis du er under 7 år.

Showdance for unge

Showdance starter rigtigt ved 7 års alderen, hvor store og små dansere lærer at kombinere deres størrelser og aldersgrupper i spændende historier i ét stort fællesskab. Ved 7 års alderen har børnene nemmere ved at følge instruktionerne og tage imod de lidt større børns vejledning under dansetimerne.

Med denne slags dans lærer børn ikke kun dans og koreografi, men sammenhold og samarbejde på tværs af aldersgrupper, der måske ikke altid interagerer sammen normalt.

Danseinstruktører

Helles Danseinstitut er stolt over at kunne præsentere mange dygtige dansere på sit danseinstruktørhold. Du kan læse mere om alle Helles Danseinstitut danseinstruktørerne her.

Danse Program

Se danseskolens program for danseundervisning hos Helles Danseinstitut. Her kan du se hvilke dage og tidspunkter, de forskellige hold træner.