Disco

Lær Disco

Disco danses til dancemusik, hvor tempoet er hurtigere end i streetstyle. Koreografien er derfor også hurtigere og du er dermed garanteret sved på panden!

Der er stor styrke- og smidighedstræning i disco dans.

Vi har disco hold fra 9 år, men er du yngre og synes disco lyder spændende, så skal du vælge show/disco holdet om tirsdagen. Det er en god introduktion.

Disco dance er cool, det er sjovt og hvis du har lyst, er der gode muligheder for at deltage i konkurrencer!

Er Disco noget for dig?

Så gå til vores bookingsystem og tilmeld dig eller dit barn et af vores seje disco-hold.

Lær at danse Disco

Har du en masse energi og elsker du dans med fart over feltet?

Så er Disco måske noget for dig.

Her går det stærkt med hop og dans, strakte arme og ben og en masse god disciplin, når I i fællesskab skal lære skønne koreografier.

Jeg tør ikke danse alene

Vores instruktører er her for at tage imod dig, og du kommer på et hold med mange andre søde unge mennesker, med samme interesser som dig.

Vi gør alle rammerne omkring dig, så trygge som muligt, så kom og giv det en chance!

Du kan altid prøve en gratis dansetime. Bare kontakt Helle og hør mere.

Disco for alle

Vi har Disco for både børn og unge. Se mere om Disco for børn under Børnedans.

Discodans for dig

Gennem disco får du rørt alle musklerne i kroppen og styrket din motorik og generelle styrke i kroppen. Din balance bliver god og du bliver let på tå med tiden.

Hvad hedder forskellige dansetrin i Disco?

Der er rigtig meget freestyle i Disco. Men et trin, som mange lærer og genkender disco dans på er Back Fange, hvor du står på ét ben og sparker det andet ben op og tilbage, mens du på samme tid skal nå at få armene over hovedet, så det ligner du prøver at fange din fod.

Navne på nogle dansetrin i Disco

Danseinstruktører

Helles Danseinstitut er stolt over at kunne præsentere mange dygtige dansere på sit danseinstruktørhold. Du kan læse mere om alle Helles Danseinstitut danseinstruktørerne her.

Danse Program

Se danseskolens program for danseundervisning hos Helles Danseinstitut. Her kan du se hvilke dage og tidspunkter, de forskellige hold træner.